Kαινοτομία στις Αγροτικές Επιστήμες

Organic growing micro greens closeup

Καινοτομία για τις παγκόσμιες επισιτιστικές ανάγκες

Η καινοτομία συμβάλει στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων για την κάλυψη των αναγκών των αγροτών και για την αντιμετώπιση των μελλοντικών προκλήσεων. Μέσω της καινοτομίας, παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες που βοηθούν τους αγρότες να παράγουν αυτά που απαιτεί το διατροφικό σύστημα και συμβάλλουν στην προστασία των πόρων και της εδαφικής βιωσιμότητας. Η ξεκάθαρη προσέγγιση μας φτάνει σε όλη την τροφική αλυσίδα, με πρόσκληση των καταναλωτών, προκειμένου να τους μεταλαμπαδεύσουμε τις γνώσεις και να τους δώσουμε τη σιγουριά σχετικά με τις τροφές που καταναλώνουν οι οικογένειές τους.

Extreme closeup of sunflower

Η καινοτομία δεν υπήρξε ποτέ πιο σημαντική

Η τροφή είναι η πιο βασική ανθρώπινη ανάγκη και η κινητήριος δύναμη της οικονομικής ανάπτυξης. Ωστόσο, ενώ ο πληθυσμός μας αυξάνεται, τα αποθέματα τροφίμων παραμένουν στάσιμα. Ως μια κορυφαία παρουσία υπεύθυνης γεωργίας, αυτό αποτελεί την πρόκλησή μας. Η απάντησή μας στην πρόκληση είναι η καινοτομία.

Laura Higgins Headshot

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον της γεωργίας

«Ελπίζω ότι οι φοιτητές που ενδιαφέρονται για τον κλάδο των επιστημών θα εκλάβουν τη γεωργία και την Έρευνα και Ανάπτυξη του Αγροτικού Κλάδου ως μια μελλοντική καριέρα, επειδή, εντέλει, τι θα μπορούσε να είναι πιο σημαντικό από το να διασφαλίσουμε ότι όλοι έχουν πρόσβαση σε μια πλούσια, υγιεινή και ασφαλή παροχή σε τρόφιμα; Χρειαζόμαστε τη συμμετοχή των καλύτερων και ευφυέστερων φοιτητών μας στην ανάπτυξη καινοτομιών και στην επίλυση του προβλήματος σε αυτό το χώρο για τις επόμενες γενιές.»

-Laura Higgins PhD, DuPont Pioneer

Τι μας κάνει διαφορετικούς;

Η Corteva AgriScience ιδρύθηκε πάνω στην πλούσια παράδοση της καινοτομίας που βασίζεται στις ενωμένες δυνάμεις των εταιρειών DuPont Crop Protection, Dow AgroSciences και Pioneer.  Θέτουμε συνεχώς προκλήσεις σχετικά με το πώς μπορούμε να ενώσουμε μαζί όλες τις πλατφόρμες για να προσφέρουμε στους αγρότες ολοκληρωμένες λύσεις στις πιο κρίσιμες προκλήσεις τους. Πιστεύουμε στη δύναμη της συνεργασίας, προσκαλώντας ιδέες από ένα ευρύ φάσμα πηγών και αναπτύσσοντας συνεργασίες με πανεπιστήμια και μη κυβερνητικές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο. 

Κατανοώντας τους παραγωγούς και τους καταναλωτές

Ακούμε τους αγρότες για να κατανοήσουμε τις ανάγκες τους, εφαρμόζοντας σήμερα την επιστήμη μας για την ανάπτυξη ολοκληρωμένων προσφορών για την κάλυψη αυτών των αναγκών, με μια πλούσια σειρά προϊόντων προσανατολισμένη στο μέλλον. Ως μια κορυφαία παρουσία υπεύθυνης γεωργίας. ακούμε τις ανησυχίες των καταναλωτών, βοηθώντας τους να κατανοήσουν την επιστήμη και τη διαχείριση που εφαρμόζεται στα προϊόντα μας.

Παροχή ολοκληρωμένων, οριστικών λύσεων

Esti;azoyme σε μια θεμελιώδη επανασχεδίαση του τρόπου κοινής λειτουργίας όλων των μερών μιας λύσης και προσκαλούμε ιδέες από ένα ευρύ φάσμα πηγών, τόσο εσωτερικών όσο και εξωτερικών, μέσω πρωτοβουλιών όπως η Ανοιχτή καινοτομία και συνεργασιών με μη κυβερνητικούς οργανισμούς και πανεπιστήμια παγκοσμίως.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον ως ηγέτης της παγκόσμιας γεωργίας

Βλέπουμε μεγάλες δυνατότητες σε τομείς όπως η χρήση ψηφιακών τεχνολογιών, νέων εργαλείων ανάπτυξης σπόρων όπως η Γονιδιακή επεξεργασία CRISPR με ένζυμο Cas και τα προϊόντα φυτοπροστασίας επόμενης γενιάς, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που μπορούν να χρησιμοποιούνται σε μικρότερες ποσότητες και στην οργανική γεωργία.

Scientist examining plants in laboratory

Η καινοτομία αποτελεί προϋπόθεση και όχι επιλογή.

-Jim Collins

Corteva Agriscience, το τμήμα γεωργίας της εταιρείας DowDuPont, Επικεφαλής Επιχειρήσεων

Συνεργασία και ειδική ηγεσία

Η Corteva πιστεύει ότι η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα μπορεί να κάνει, μέσω της συνεργασίας, ένα πραγματικά καινοτόμο έργο. Μέσω της Ανοιχτής πλατφόρμας Καινοτομίας της Pioneer, ειδικοί από όλον τον κόσμο εργαζόμαστε με στόχο την προώθηση της ανάπτυξης ριζοσπαστικών και βιώσιμων λύσεων στον τομέα της γεωργίας.

Ανοιχτή Καινοτομία
Neil Hausman Headshot

Προληπτική εφαρμογή στον τομέα της γεωργικής εκμετάλλευσης

«Το έργο που εκτελούμε στο τμήμα R&D μεταφράζεται απευθείας στον αγρό του αγρότη. Η Ψηφιακή Γεωργία ήδη προκαλεί τριγμούς στην αγροτική οικονομία και ανακαλύπτουμε, ελέγχουμε και επικυρώνουμε αυτές τις τεχνολογίες στο πλαίσιο των εργασιών Ε&Α ως έναν τρόπο να αποδείξουμε την αξία τους και να αυξήσουμε την προγνωστική ακρίβεια μας.»

-Neil Hausmann PhD, DuPont Pioneer