ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΗΣ CORTEVA

Αναθεώρηση 6/1/2019

Η Corteva Agriscience™ ("Corteva", "εμείς" ή "μας") νοιάζεται για την προστασία του απορρήτου σας. Θέλουμε να γνωρίζετε πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και αποκαλύπτουμε δεδομένα. Σε συνδυασμό με την Πολιτική για cookies και παρόμοιες τεχνολογίες της Corteva, η παρούσα δήλωση απορρήτου ("Δήλωση Απορρήτου”) περιγράφει τις πρακτικές μας για τα δεδομένα που συλλέγουμε:

 • Μέσω των ιστότοπων που διαχειριζόμαστε και στους οποίους έχετε πρόσβαση στη παρούσα Δήλωση Απορρήτου (οι "Ιστότοποι").
 • Μέσω εφαρμογών λογισμικού που θέτουμε στη διάθεση των χρηστών ή μέσω υπολογιστών και φορητών συσκευών από τα οποία έχετε πρόσβαση στην παρούσα Δήλωση Απορρήτου (οι "Εφαρμογές").
 • Μέσω των σελίδων μέσων κοινωνικής δικτύωσης που ελέγχουμε και από τις οποίες έχετε πρόσβαση στην παρούσα Δήλωση Απορρήτου (συλλογικά, οι "Σελίδες Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης").
 • Μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας στέλνουμε και τα οποία συνδέονται με την παρούσα Δήλωση Απορρήτου.
 • Εκτός σύνδεσης, όπου απαιτείται εκ του νόμου να γίνει γνωστοποίηση.


      Συλλογικά, αναφερόμαστε στους Ιστότοπους, τις Εφαρμογές και τις Σελίδες Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης ως "Υπηρεσίες".

      Όταν παρέχετε Προσωπικά Δεδομένα στην Corteva, συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας Δήλωσης Απορρήτου.

Αν υποβάλετε αίτηση για εργασία μέσω του Κέντρου Καριέρας στους Ιστότοπους, η χρήση των Προσωπικών Δεδομένων που παρέχετε μέσω του Κέντρου Καριέρας διέπεται από την Γνωστοποίηση απορρήτου αιτούντα της Corteva.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Τα "Προσωπικά Δεδομένα" είναι τα δεδομένα που σας ταυτοποιούν ως άτομο ή αφορούν ένα αναγνωρίσιμο άτομο, όπως τα εξής: 

 • Ονοματεπώνυμο
 • Ταχυδρομική διεύθυνση (συμπεριλαμβανομένων των διευθύνσεων χρέωσης και αποστολής)
 • Αριθμός τηλεφώνου (συμπεριλαμβανομένου του κινητού) ή φαξ
 • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 
 • Αριθμός πιστωτικής και χρεωστικής κάρτας
 • Εικόνα προφίλ
 • Αναγνωριστικό λογαριασμού μέσων κοινωνικής δικτύωσης 
 • ΑΦΜ προμηθευτή ή πελάτη
 • Αριθμός εθνικής ταυτότητας, π.χ. αριθμός κοινωνικής ασφάλισης
 • Αναγνωριστικός αριθμός που εκδίδεται από εταιρεία
 • Ημερομηνία γέννησης
 • Φύλο
 • Χρηματοοικονομικές πληροφορίες όταν υποβάλλετε αίτηση για πίστωση
 • Τραπεζικές πληροφορίες, όπως αριθμοί λογαριασμού και δρομολόγησης
 • Κωδικοί πρόσβασης και ερωτήσεις/απαντήσεις υπενθύμισης
 • Ιστορικό αγορών
 • Δεδομένα θέσης/GPS 

Συλλογή προσωπικών δεδομένων

Εμείς και οι πάροχοι υπηρεσιών μας συλλέγουμε Προσωπικά Δεδομένα με διάφορους τρόπους, όπως: 

 • Μέσω των Yπηρεσιών
  • Συλλέγουμε Προσωπικά Δεδομένα μέσω των Υπηρεσιών, για παράδειγμα, όταν εγγράφεστε σε ένα ενημερωτικό δελτίο, όταν δηλώνετε ένα λογαριασμό για να έχετε πρόσβαση στις Υπηρεσίες, όταν κάνετε μια παραγγελία ή αγορά, όταν κάνετε αίτηση για πίστωση, όταν υποβάλετε ένα αίτημα, όταν καταχωρείτε την αγορά ενός προϊόντος, όταν υποβάλετε μια κάρτα εγγύησης ή όταν αλληλεπιδράτε με μια λειτουργία συζήτησης.
 • Εκτός σύνδεσης
  • Συλλέγουμε Προσωπικά Δεδομένα από εσάς εκτός σύνδεσης, π.χ. όταν επισκέπτεστε τις εγκαταστάσεις μας, όταν παρακολουθείτε τις εμπορικές μας εκθέσεις, όταν κάνετε μια παραγγελία τηλεφωνικά ή όταν επικοινωνείτε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών.
 • Από άλλες πηγές

-  Λαμβάνουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας από άλλες πηγές, όπως για παράδειγμα:

o   δημόσια διαθέσιμες βάσεις δεδομένων και άλλες δημόσια διαθέσιμες τρίτες πηγές

o   συνεργάτες μάρκετινγκ και παρόχους υπηρεσιών (συμπεριλαμβανομένων των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης), όταν μοιράζονται τις πληροφορίες μαζί μας

-  Αν συνδέσετε το λογαριασμό σας κοινωνικής δικτύωσης με το λογαριασμό σας στις Υπηρεσίες, θα μοιραστείτε μαζί μας ορισμένα Προσωπικά Δεδομένα από το λογαριασμό σας κοινωνικής δικτύωσης, όπως το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη φωτογραφία, τη λίστα επαφών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οποιαδήποτε άλλα δεδομένα που μπορεί να είναι διαθέσιμα ή επιλέγετε να μας τα κάνετε προσβάσιμα όταν συνδέετε το λογαριασμό σας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το λογαριασμό σας για τις Υπηρεσίες.

-  Όταν συμμετέχετε σε διαγωνισμό, προώθηση, κληρώσεις, έρευνα ή άλλη προωθητική ενέργεια. 

-  Όταν συμμετέχετε σε ιστολόγιο ή φόρουμ.

Πρέπει να συλλέξουμε Προσωπικά Δεδομένα για να σας προσφέρουμε τις ζητούμενες Υπηρεσίες.  Αν δεν δώσετε τις πληροφορίες που ζητούνται, ίσως να μην είμαστε σε θέση να παρέχουμε τις Υπηρεσίες. Αν μας αποκαλύψετε Προσωπικά Δεδομένα τρίτων ή αν τα αποκαλύψετε σε παρόχους υπηρεσιών μας σε σχέση με τις Υπηρεσίες, δηλώνετε ότι έχετε την εξουσιοδότηση να το πράξετε και να μας επιτρέψετε να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σύμφωνα με την παρούσα Δήλωση Απορρήτου.

Χρήση προσωπικών δεδομένων

Εμείς και οι πάροχοι υπηρεσιών μας χρησιμοποιούμε Προσωπικά Δεδομένα για τους παρακάτω σκοπούς.

 •  Για να παρέχουμε τη λειτουργικότητα των Υπηρεσιών και να διεκπεραιώσουμε τα αιτήματά σας. Προβαίνουμε στις παρακάτω δραστηριότητες για να διαχειριστούμε τη συμβατική σχέση μας με εσάς ή/και να συμμορφωθούμε με κάποια νομική υποχρέωση:

      -  Σας παρέχουμε τη λειτουργικότητα των Υπηρεσιών, π.χ. κανονίζουμε την πρόσβαση στον καταχωρημένο λογαριασμό σας, και σας παρέχουμε σχετική εξυπηρέτηση πελατών.

      -   Απαντάμε στις ερωτήσεις σας και διεκπεραιώνουμε τα αιτήματά σας, όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω κάποιας ηλεκτρονικής μας φόρμας επικοινωνίας ή με άλλο τρόπο, για παράδειγμα, όταν μας στέλνετε ερωτήσεις, προτάσεις, συμπεράσματα ή παράπονα ή όταν ζητήσετε προσφορά ή άλλες πληροφορίες σχετικά με τις Υπηρεσίες μας.

      -   Ολοκληρώνουμε τις συναλλαγές σας και σας παρέχουμε σχετική εξυπηρέτηση πελατών.

      -  Σας στέλνουμε διοικητικές πληροφορίες, όπως αλλαγές στους όρους, τις προϋποθέσεις και τις πολιτικές μας.

      -  Σας επιτρέπουμε να στέλνετε μηνύματα σε άλλο άτομο αν το επιλέξετε.

      -  Επεξεργαζόμαστε το αίτημά σας για πίστωση.

 •  Για να σας παρέχουμε το ενημερωτικό δελτίο μας, πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ή/και άλλα υλικά και για να διευκολύνουμε την κοινοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  Προβαίνουμε στις ακόλουθες δραστηριότητες όταν έχουμε τη συγκατάθεσή σας ή νόμιμο επιχειρηματικό συμφέρον: 

       -  Σας στέλνουμε υλικό μάρκετινγκ (όπως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μήνυμα κειμένου, μήνυμα WhatsApp, ειδοποίησης εντός εφαρμογής και σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης) με πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, νέα προϊόντα και άλλες ειδήσεις σχετικά με την εταιρεία μας.

       -  Διευκολύνουμε τη λειτουργικότητα κοινοποίησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε.

 • Για ανάλυση των Προσωπικών Δεδομένων με σκοπό τη δημιουργία επιχειρηματικών αναφορών και την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών.  Προβαίνουμε στις ακόλουθες δραστηριότητες όταν έχουμε τη συγκατάθεσή σας ή νόμιμο επιχειρηματικό συμφέρον:

-  Αναλύουμε ή προβλέπουμε τις προτιμήσεις των χρηστών μας για να προετοιμάσουμε  τις συγκεντρωτικές αναφορές τάσεων σχετικά με τον τρόπο χρήσης του ψηφιακού μας περιεχομένου, ώστε  να βελτιώσουμε τις Υπηρεσίες μας.

        -  Σας κατανοούμε καλύτερα, ώστε να εξατομικεύσουμε τις μεταξύ μας αλληλεπιδράσεις και να σας παρέχουμε πληροφορίες ή/και προσφορές προσαρμοσμένες στα ενδιαφέροντά σας.

        -  Κατανοούμε καλύτερα τις προτιμήσεις σας, ώστε να παρέχουμε περιεχόμενο μέσω των Υπηρεσιών μας, το οποίο κρίνουμε ότι θα είναι σχετικό και ενδιαφέρον για εσάς.

 • Για να σας επιτρέψουμε να συμμετάσχετε σε κληρώσεις, διαγωνισμούς ή άλλες προωθητικές ενέργειες.  Προβαίνουμε στις ακόλουθες δραστηριότητες για να διαχειριστούμε τη συμβατική σχέση μας μαζί σας.

       - Μπορεί να σας προσφέρουμε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε κληρώσεις, διαγωνισμούς ή άλλες προωθητικές ενέργειες. Ορισμένες από αυτές τις προωθητικές ενέργειες έχουν επιπλέον κανόνες με πληροφορίες σχετικά με το πώς θα χρησιμοποιήσουμε και θα αποκαλύψουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας.

 • Για να συγκεντρώσουμε ή/και να ανωνυμοποιήσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα.  Προβαίνουμε στις ακόλουθες δραστηριότητες όταν έχουμε τη συγκατάθεσή σας ή νόμιμο επιχειρηματικό συμφέρον:

       - Μπορεί να συγκεντρώσουμε ή/και να ανωνυμοποιήσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα, ώστε να μην θεωρούνται πλέον Προσωπικά Δεδομένα. Αυτό γίνεται προκειμένου να δημιουργήσουμε άλλα δεδομένα για δική μας χρήση, τα οποία θα μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε και να τα αποκαλύψουμε για οποιονδήποτε σκοπό.

 • Για να εκπληρώνουμε τους επιχειρηματικούς σκοπούς μας. Προβαίνουμε στις παρακάτω δραστηριότητες για να διαχειριστούμε τη συμβατική σχέση μας με εσάς, για να συμμορφωθούμε με κάποια νομική υποχρέωση, ή/και επειδή έχουμε έννομο συμφέρον:

       -  Ανάλυση δεδομένων, για παράδειγμα, για να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα των Υπηρεσιών μας.

       -  Ελέγχους, για να βεβαιωθούμε ότι οι εσωτερικές μας διαδικασίες λειτουργούν όπως προβλέπεται και συμμορφώνονται με τις νομικές, ρυθμιστικές ή συμβατικές απαιτήσεις.

       -  Παρακολούθηση για περιστατικά απάτης και διακύβευσης της ασφάλειας, π.χ. για την ανίχνευση και την πρόληψη             κυβερνοεπιθέσεων ή επιχειρούμενης κλοπής ταυτότητας.

       -  Ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

       -  Ενίσχυση, βελτίωση ή τροποποίηση των τρεχόντων προϊόντων και υπηρεσιών.

       -  Προσδιορισμό των τάσεων χρήσης, για παράδειγμα, να κατανοήσουμε ποια μέρη των Υπηρεσιών μας  ενδιαφέρουν περισσότερο τους χρήστες.

       -  Προσδιορισμό της αποτελεσματικότητας των εκστρατειών προώθησης, ώστε να μπορέσουμε να προσαρμόσουμε τις εκστρατείες μας στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των χρηστών μας.

       -  Λειτουργία και επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μας, π.χ. για να κατανοήσουμε ποια μέρη των Υπηρεσιών μας ενδιαφέρουν περισσότερο τους χρήστες μας, ώστε να εστιάσουμε τις ενέργειές μας στην ικανοποίηση των ενδιαφερόντων των χρηστών μας.

Αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων

Αποκαλύπτουμε Προσωπικά Δεδομένα:

 • Στη μητρική μας εταιρεία και τις συγγενείς εταιρείες μας για τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα Δήλωση Απορρήτου.

Μπορείτε να συμβουλευτείτε τη λίστα και την τοποθεσία των οντοτήτων του ομίλου εταιρειών μας εδώ.

 • Σε τρίτους παρόχους υπηρεσιών μας, για να διευκολύνουμε τις υπηρεσίες που μας παρέχουν.

- Αυτοί μπορούν να περιλαμβάνουν παρόχους υπηρεσιών όπως φιλοξενίας ιστότοπων, ανάλυσης δεδομένων, επεξεργασίας πληρωμών, εκπλήρωσης παραγγελιών, παροχή πληροφορικής τεχνολογίας και σχετικής υποδομής, εξυπηρέτησης πελατών, παράδοσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ελέγχου και άλλων υπηρεσιών.

 • Σε τρίτους, όπως αντιπροσώπους, λιανοπωλητές, διανομείς και άλλους επιχειρηματικούς συνεργάτες, για να τους επιτρέψετε να σας στέλνουν προωθητικό υλικό μάρκετινγκ, ανάλογα με τις επιλογές σας.
 • Σε τρίτους χορηγούς κληρώσεων, διαγωνισμών και παρόμοιων προωθητικών ενεργειών.
 • Πότε επιλέξετε να αποκαλύψετε Προσωπικά Δεδομένα

- Σε πίνακες μηνυμάτων, συνομιλία, σελίδες προφίλ, ιστολόγια και άλλες υπηρεσίες στις οποίες μπορείτε να δημοσιεύσετε πληροφορίες και περιεχόμενο (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης).  Λάβετε υπόψη ότι οι πληροφορίες που δημοσιεύετε ή αποκαλύπτετε μέσω αυτών των υπηρεσιών θα καταστούν δημόσιες και ενδέχεται να είναι διαθέσιμες σε άλλους χρήστες και στο ευρύ κοινό.

 • Μέσα από τη δραστηριότητα κοινοποίησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

- Όταν συνδέετε το λογαριασμό σας για τις Υπηρεσίες με το λογαριασμό σας για το μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μοιράζεστε πληροφορίες με τους φίλους σας που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας για το μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με άλλους χρήστες και με τον πάροχο του λογαριασμού για το μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Με αυτόν τον τρόπο μας εξουσιοδοτείτε να μεσολαβήσουμε στην εν λόγω κοινοποίηση των πληροφοριών και κατανοείτε ότι η χρήση των κοινοποιημένων πληροφοριών θα διέπεται από την πολιτική απορρήτου του παρόχου κοινωνικής δικτύωσης.

- Επιπλέον, ο πάροχος του εργαλείου κοινοποίησης σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούμε στις Υπηρεσίες ενδέχεται να συλλέξει πληροφορίες που σχετίζονται με εσάς, μεταξύ των οποίων και Προσωπικά Δεδομένα, όταν κοινοποιείτε περιεχόμενο από τις Υπηρεσίες μέσω του λογαριασμού σας κοινωνικής δικτύωσης.  Η συλλογή, χρήση και κοινοποίηση πληροφοριών από το εργαλείο κοινοποίησης σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης του παρόχου υπόκειται στη δική του πολιτική απορρήτου και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές απορρήτου, ασφάλειας ή άλλες πρακτικές που ακολουθεί.

 • Σε τρίτους, σε σχέση με τη χορήγηση αδειών, την από κοινού ανάπτυξη ή παρόμοιες ρυθμίσεις.

 

Άλλες χρήσεις και αποκαλύψεις

Επίσης, χρησιμοποιούμε και αποκαλύπτουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας όπως είναι απαραίτητο ή κατάλληλο, ειδικά όταν έχουμε νομική υποχρέωση ή νόμιμο επιχειρηματικό ενδιαφέρον να το πράξουμε:

 • Για να συμμορφωθούμε με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς.

- Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει νόμους εκτός της χώρας διαμονής σας.

 • Για να συνεργαστούμε με δημόσιες και κυβερνητικές αρχές.

- Για να απαντήσουμε σε ένα αίτημα ή να παρέχουμε πληροφορίες που πιστεύουμε ότι είναι σημαντικές.

- Μπορεί να περιλαμβάνουν αρχές εκτός της χώρας διαμονής σας.

 • Για να συνεργαστούμε με τις αρχές επιβολής του νόμου.

-  Για παράδειγμα, όταν απαντάμε σε αιτήματα και εντολές από τις αρχές επιβολής του νόμου ή παρέχουμε πληροφορίες που πιστεύουμε ότι είναι σημαντικές.

 • Για άλλους νόμιμους σκοπούς.

-  Για να επιβάλουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις μας, και

-  Για να προστατεύσουμε τα δικαιώματα, το απόρρητο, την ασφάλεια ή την ιδιοκτησίας μας, ή/και των συγγενών εταιρειών μας, εσάς ή άλλους.

 • Σε σχέση με πώληση ή επιχειρηματική συναλλαγή.

- Έχουμε νόμιμο συμφέρον να αποκαλύψουμε ή να μεταφέρουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας σε τρίτους σε περίπτωση αναδιοργάνωσης, συγχώνευσης, πώλησης, κοινοπραξίας, ανάθεσης, μεταβίβασης ή άλλης διάθεσης ολόκληρης ή μέρους της επιχείρησης, των περιουσιακών στοιχείων ή των αποθεμάτων μας ( συμπεριλαμβανομένης της πτώχευσης ή παρόμοιων διαδικασιών).  Αυτά τα τρίτα μέρη μπορεί να περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, μια αποκτώσα οντότητα και τους συμβούλους της.

ΑΛΛΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Οι "Άλλες Πληροφορίες" είναι οποιαδήποτε πληροφορία που δεν αποκαλύπτει την ταυτότητά σας ή δεν σχετίζεται άμεσα με κάποιο αναγνωρίσιμο άτομο.

 • Πληροφορίες προγράμματος περιήγησης και συσκευής
 • Δεδομένα χρήσης σχετικά με την εφαρμογή ή τη συνδεδεμένη συσκευή ή το όχημα
 • Πληροφορίες που συλλέγονται μέσω cookies, pixel tags και άλλων τεχνολογιών
 • Δημογραφικές πληροφορίες και άλλες πληροφορίες που παρέχετε και δεν αποκαλύπτουν την ταυτότητά σας
 • Πληροφορίες που έχουν συγκεντρωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην αποκαλύπτουν πλέον την ταυτότητά σας
 • Φυσική τοποθεσία
 • Πληροφορίες σχετικά με τη γεωργική σας επιχείρηση

Αν μας ζητηθεί να επεξεργαστούμε Άλλα Δεδομένα ως Προσωπικά Δεδομένα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, τότε δυνάμεθα να τα χρησιμοποιήσουμε και να τα αποκαλύψουμε για τους σκοπούς για τους οποίους χρησιμοποιούμε και αποκαλύπτουμε Προσωπικά Δεδομένα όπως περιγράφεται λεπτομερώς στην παρούσα Δήλωση.

Συλλογή άλλων δεδομένων

Εμείς και οι πάροχοι υπηρεσιών μας δυνάμεθα να συλλέγουμε Άλλες Πληροφορίες με διάφορους τρόπους, όπως: 

 • Μέσω του προγράμματος περιήγησης ή της συσκευής σας
  • Ορισμένες πληροφορίες συλλέγονται από τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης ή αυτόματα μέσω της συσκευής σας, όπως η διεύθυνση MAC (Media Access Control), ο τύπος υπολογιστή (Windows ή Mac), η ανάλυση οθόνης, το όνομα και η έκδοση του λειτουργικού συστήματος, ο κατασκευαστής και το μοντέλο της συσκευής, η γλώσσα, ο τύπος και η έκδοση του προγράμματος περιήγησης, και το όνομα και η έκδοση των Υπηρεσιών (όπως η εφαρμογή) που χρησιμοποιείτε.  Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να διασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία των Υπηρεσιών. 
 • Μέσω της χρήσης της εφαρμογής
  • Όταν κάνετε λήψη και χρήση της εφαρμογής, εμείς και οι πάροχοι υπηρεσιών μας δυνάμεθα να παρακολουθούμε και να συλλέγουμε δεδομένα χρήσης της Εφαρμογής, όπως την ημερομηνία και την ώρα που η Εφαρμογή στη συσκευή σας έχει πρόσβαση στους διακομιστές μας και ποιες πληροφορίες και αρχεία έχουν ληφθεί στην Εφαρμογή με βάση τον αριθμό της συσκευής σας.
 • Χρήση cookies, pixel tags και άλλων παρόμοιων τεχνολογιών
  • Τα cookies είναι πληροφορίες που είναι αποθηκεύονται απευθείας στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε.  Δυνάμεθα να χρησιμοποιήσουμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες παρακολούθησης στους Ιστότοπους και τις Εφαρμογές, καθώς και σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μορφοποιημένα με μορφή HTML που σας στέλνουμε.  Τα cookies και παρόμοιες τεχνολογίες μάς επιτρέπουν να συλλέγουμε πληροφορίες, όπως τον τύπο του προγράμματος περιήγησης, το χρόνο που αφιερώνεται στις Υπηρεσίες, τις σελίδες που επισκέπτεστε, τις προτιμήσεις γλώσσας και άλλα δεδομένα κίνησης.  Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για διάφορους σκοπούς, όπως για ανάλυση, μέτρηση της αποτελεσματικότητας των εκστρατειών μάρκετινγκ και εμφάνιση διαφημίσεων για προϊόντα και υπηρεσίες που πιστεύουμε ότι θα σας ενδιαφέρουν.  Προς το παρόν δεν ανταποκρινόμαστε σε σήματα του προγράμματος περιήγησης για μη παρακολούθηση.  Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς επίσης πώς μπορείτε να εξαιρεθείτε από ορισμένες χρήσεις των cookies και παρόμοιων τεχνολογιών, επισκεφθείτε την Πολιτική για cookies και παρόμοιες τεχνολογίες.
 • Διεύθυνση IP
  • Η διεύθυνση IP εκχωρείται αυτόματα στον υπολογιστή σας από τον πάροχο υπηρεσιών Internet.  Μια διεύθυνση IP μπορεί να αναγνωριστεί και να καταγραφεί αυτόματα στα αρχεία καταγραφής διακομιστών μας κάθε φορά που ένας χρήστης μεταβαίνει στις Υπηρεσίες, μαζί με την ώρα της επίσκεψης και τις σελίδες που επισκέφθηκε.  Η συλλογή διευθύνσεων IP αποτελεί συνήθη πρακτική και γίνεται αυτόματα από πολλούς ιστότοπους, εφαρμογές και άλλες υπηρεσίες.  Χρησιμοποιούμε τις διευθύνσεις IP για σκοπούς όπως ο υπολογισμός των επιπέδων χρήσης, η διάγνωση προβλημάτων του διακομιστή και η διαχείριση των Υπηρεσιών.  Δυνάμεθα επίσης να εξάγουμε την κατά προσέγγιση τοποθεσία σας από τη διεύθυνση IP σας.
 • Φυσική τοποθεσία
  • Δυνάμεθα να συλλέξουμε τη φυσική τοποθεσία της συσκευής σας, για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας σήματα δορυφόρου, πύργο κινητής τηλεφωνίας ή WiFi.  Δυνάμεθα να χρησιμοποιήσουμε τη φυσική τοποθεσία της συσκευής σας για να σας παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες και περιεχόμενο βάσει τοποθεσίας.  Δυνάμεθα επίσης να μοιραστούμε με τους συνεργάτες μάρκετινγκ τη φυσική τοποθεσία της συσκευής σας, σε συνδυασμό με πληροφορίες σχετικά με τις διαφημίσεις που προβάλατε και άλλες πληροφορίες που συλλέγουμε, για να τους επιτρέψουμε να σας παρέχουν πιο εξατομικευμένο περιεχόμενο και να μελετήσουν την αποτελεσματικότητα των διαφημιστικών εκστρατειών.  Σε ορισμένες περιπτώσεις, ίσως είναι δυνατό να επιτρέπετε ή να απορρίπτετε τέτοιες χρήσεις ή/και να μοιράζεστε τη θέση της συσκευής σας. Ωστόσο αν το κάνετε, εμείς ή/και οι συνεργάτες μάρκετινγκ ενδέχεται να μην μπορέσουμε να σας παρέχουμε τις κατάλληλες εξατομικευμένες υπηρεσίες και περιεχόμενο.

 

Χρήσεις και αποκαλύψεις άλλων δεδομένων

Δυνάμεθα να χρησιμοποιήσουμε και να αποκαλύψουμε Άλλα Δεδομένα για οποιονδήποτε σκοπό, εκτός από τις περιπτώσεις που προβλέπεται διαφορετικά σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.  Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να συνδυάσουμε τα Άλλα Δεδομένα με Προσωπικά Δεδομένα.  Αν το κάνουμε, θα αντιμετωπίσουμε τα συνδυασμένα δεδομένα ως Προσωπικά Δεδομένα εφόσον έχουν συνδυαστεί.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε εύλογα οργανωτικά, τεχνικά και διοικητικά μέτρα για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων εντός του οργανισμού μας.  Δυστυχώς, κανένα σύστημα μετάδοσης ή αποθήκευσης δεδομένων δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι είναι 100% ασφαλές.  Αν έχετε λόγους να πιστεύετε ότι η αλληλεπίδρασή σας μαζί μας δεν είναι πλέον ασφαλής, ενημερώστε μας αμέσως σύμφωνα με την ενότητα "Επικοινωνία" παρακάτω.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Οι επιλογές σας σχετικά με τη χρήση και την αποκάλυψη των Προσωπικών Δεδομένων σας

Σας δίνουμε επιλογές σχετικά με τη χρήση και την αποκάλυψη των Προσωπικών Δεδομένων σας για σκοπούς μάρκετινγκ.  Μπορείτε να επιλέξετε να εξαιρεθείτε από τα εξής: 

 • Λήψη ηλεκτρονικών επικοινωνιών από εμάς::  Αν δεν θέλετε πλέον να λαμβάνετε από εμάς μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για μάρκετινγκ σε συνεχή βάση, μπορείτε να επιλέξετε να εξαιρεθείτε χρησιμοποιώντας το μηχανισμό κατάργησης εγγραφής που περιέχεται σε κάθε τέτοιο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.  Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε πλέον μηνύματα κειμένου για μάρκετινγκ ή μηνύματα SMS για τα οποία είχατε εγγραφεί στο παρελθόν, μπορείτε να επιλέξετε να εξαιρεθείτε απαντώντας STOP σε οποιοδήποτε τέτοιο μήνυμα λαμβάνετε.
 • Κοινοποίηση των Προσωπικών Δεδομένων σας σε συνεργάτες σας για σκοπούς απευθείας μάρκετινγκ:  Αν προτιμάτε να διακόψουμε την κοινοποίηση των Προσωπικών Δεδομένων σας στους συνεργάτες μας στο πλαίσιο ενεργειών απευθείας μάρκετινγκ, μπορείτε να επιλέξετε να εξαιρεθείτε από την εν λόγω κοινοποίηση εδώ.
 • Κοινοποίηση των Προσωπικών Δεδομένων σας σε μη συνδεδεμένα τρίτα μέρη για σκοπούς απευθείας μάρκετινγκ:  Αν προτιμάτε να διακόψουμε την κοινοποίηση των Προσωπικών Δεδομένων σας σε μη συνδεδεμένα τρίτα μέρη στο πλαίσιο ενεργειών απευθείας μάρκετινγκ, μπορείτε να επιλέξετε να εξαιρεθείτε από την εν λόγω κοινοποίηση εδώ.

Θα προσπαθήσουμε να συμμορφωθούμε με τα αιτήματά σας όσο το δυνατόν συντομότερα.  Λάβετε υπόψη ότι αν επιλέξετε να εξαιρεθείτε από τη λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για μάρκετινγκ που σας στέλνουμε, θα συνεχίσουμε να σας στέλνουμε σημαντικά διοικητικά μηνύματα, από τα οποία δεν μπορείτε να εξαιρεθείτε.

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα Προσωπικά Δεδομένα σας 

Αν θέλετε να ζητήσετε να αναθεωρήσετε, να διορθώσετε, να επικαιροποιήσετε, να καταστείλετε, να περιορίσετε ή να διαγράψετε Προσωπικά Δεδομένα, να αντιταχθείτε στην επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων ή αν θέλετε να ζητήσετε να λάβετε ηλεκτρονικό αντίγραφο των Προσωπικών Δεδομένων σας για να το στείλετε σε άλλη εταιρεία (στο βαθμό που αυτά τα δικαιώματα σας δίνονται από την ισχύουσα νομοθεσία), μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ ή Υδρας 2 & Λεωφόρος Κηφισίας 280, 15232 Χαλάνδρι, Ελλάδα.

Θα απαντήσουμε στο αίτημά σας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Στο αίτημά σας, διευκρινίστε ποια Προσωπικά Δεδομένα θέλετε να αλλάξουν και αν θέλετε να καταργηθούν τα Προσωπικά Δεδομένα σας από τη βάση δεδομένων μας.  Για δική σας προστασία, δυνάμεθα να ικανοποιήσουμε μόνο αιτήματα για Προσωπικά Δεδομένα που συσχετίζονται με τη συγκεκριμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιήσατε για να μας στείλετε το αίτημά σας και ίσως χρειαστεί να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας προτού ικανοποιήσουμε το αίτημά σας.  Θα προσπαθήσουμε να συμμορφωθούμε με το αίτημά σας το συντομότερο δυνατό. 

Λάβετε υπόψη ότι ίσως χρειαστεί να διακρατήσουμε ορισμένες πληροφορίες για λόγους αρχειοθέτησης ή/και να ολοκληρώσουμε τις συναλλαγές που ξεκινήσατε πριν ζητήσετε αλλαγή ή διαγραφή (π.χ. όταν κάνετε μια αγορά ή συμμετέχετε σε κάποια προωθητική ενέργεια, ίσως να μην μπορείτε να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα Προσωπικά Δεδομένα παρά μόνο μετά την ολοκλήρωση της εν λόγω αγοράς ή προωθητικής ενέργειας). 

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΑΚΡΑΤΗΣΗΣ

Διακρατούμε τα Προσωπικά Δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται ή επιτρέπεται αναλόγως του σκοπού ή των σκοπών για τους οποίους ελήφθησαν και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. 

Τα κριτήρια που χρησιμοποιούνται για τον καθορισμό των περιόδων διακράτησης περιλαμβάνουν τα εξής: 

 • Τη διάρκεια της συνεχιζόμενης σχέσης μαζί σας και πόσο καιρό σάς παρέχουμε τις Υπηρεσίες (π.χ. για όσο διάστημα έχετε λογαριασμό μαζί μας ή συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες).
 • Αν υπάρχει νομική υποχρέωση στην οποία υποκείμεθα (για παράδειγμα, ορισμένοι νόμοι απαιτούν να τηρούμε αρχεία των συναλλαγών σας για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πριν μας επιτραπεί να τα διαγράψουμε).
 • Αν η διακράτηση ενδείκνυται δεδομένης της νομικής κατάστασής μας (όπως όσον αφορά τις ισχύουσες διατάξεις περί παραγραφής, προσφυγής ή κανονιστικών ερευνών).

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΡΙΤΩΝ ΜΕΡΩΝ

Η παρούσα Δήλωση Απορρήτου δεν καλύπτει το απόρρητο, τις πληροφορίες ή άλλες πρακτικές οποιωνδήποτε τρίτων, συμπεριλαμβανομένου οποιουδήποτε τρίτου που λειτουργεί ιστότοπο ή υπηρεσία όπου συνδέεται η Υπηρεσία, και δεν είμαστε υπεύθυνοι για αυτό.  Η συμπερίληψη μιας σύνδεσης στις Υπηρεσίες δεν συνεπάγεται επικύρωση του συνδεδεμένου ιστότοπου ή της συνδεδεμένης υπηρεσίας από εμάς ή από τις συγγενείς εταιρείες μας.

Επιπλέον, δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πολιτικές ή τις πρακτικές συλλογής, χρήσης, αποκάλυψης ή ασφάλειας άλλων οργανισμών, όπως το Facebook, η Apple, η Google, η Microsoft, η RIM ή οποιοσδήποτε άλλος προγραμματιστής εφαρμογών, πάροχος εφαρμογών, πάροχος πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, πάροχος λειτουργικού συστήματος, πάροχος ασύρματων υπηρεσιών ή κατασκευαστής συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Δεδομένων που αποκαλύπτετε σε άλλους οργανισμούς μέσω ή σε σχέση με τις Εφαρμογές ή τις Σελίδες Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

Οι Υπηρεσίες δεν απευθύνονται σε άτομα ηλικίας κάτω των δεκατριών (13) ετών και δεν συλλέγουμε εσκεμμένα Προσωπικά Δεδομένα από άτομα κάτω των 13 ετών.

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Τα Προσωπικά Δεδομένα σας μπορούν να αποθηκευτούν και να υποβληθούν σε επεξεργασία σε οποιαδήποτε χώρα όπου έχουμε εγκαταστάσεις ή στην οποία απασχολούμε παρόχους υπηρεσιών. Όταν χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες κατανοείτε ότι οι πληροφορίες σας θα μεταφερθούν σε χώρες εκτός της χώρας διαμονής σας, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, οι οποίες ενδέχεται να έχουν κανόνες προστασίας δεδομένων διαφορετικούς από αυτούς της χώρας σας.  Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα δικαστήρια, οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου, οι ρυθμιστικοί οργανισμοί ή οι αρχές ασφαλείας σε αυτές τις άλλες χώρες ενδέχεται να έχουν δικαίωμα πρόσβασης στα Προσωπικά Δεδομένα σας.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΧ: Ορισμένες από τις χώρες εκτός ΕΟΧ αναγνωρίζονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι παρέχουν επαρκές επίπεδο προστασίας δεδομένων σύμφωνα με τα πρότυπα του ΕΟΧ (ο πλήρης κατάλογος των χωρών αυτών είναι διαθέσιμος εδώ [ κατάλογος επάρκειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο διαδίκτυο]. Για μεταφορές από τον ΕΟΧ σε χώρες που δεν θεωρούνται επαρκείς από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έχουμε θεσπίσει κατάλληλα μέτρα, όπως τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και δεσμευτικούς εταιρικούς κανόνες για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων σας. Μπορείτε να λάβετε αντίγραφο αυτών των μέτρων υποβάλλοντας αίτημα εδώ.

ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Εκτός και αν το ζητήσουμε, σας παροτρύνουμε να μην μας στείλετε και να μην αποκαλύπτετε ευαίσθητα Προσωπικά Δεδομένα (π.χ. αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης, πληροφορίες σχετικές με φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, πολιτικές απόψεις, θρησκεία ή άλλες πεποιθήσεις, υγεία, βιομετρικά στοιχεία ή γενετικά χαρακτηριστικά, ποινικό μητρώο ή ιδιότητα μέλους συνδικαλιστικής οργάνωσης) στις Υπηρεσίες ή μέσω των Υπηρεσιών ή με άλλο τρόπο.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΜΕΡΩΝ

Δυνάμεθα να χρησιμοποιήσουμε υπηρεσία πληρωμών τρίτου μέρους για να επεξεργαστούμε τις πληρωμές που γίνονται μέσω των Υπηρεσιών. Αν θέλετε να πραγματοποιήσετε μια πληρωμή μέσω των Υπηρεσιών, τα Προσωπικά Δεδομένα σας θα συλλεχθούν από τρίτο μέρος και όχι από εμάς και θα υπόκεινται στην πολιτική απορρήτου του τρίτου μέρους αντί στην παρούσα Δήλωση Απορρήτου.  Δεν έχουμε έλεγχο και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη των Προσωπικών Δεδομένων σας από το εν λόγω τρίτο μέρος.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η επικεφαλίδα "Τελευταία ενημέρωση" στην κορυφή αυτής της Δήλωσης Απορρήτου υποδεικνύει πότε ανανεώθηκε τελευταία φορά αυτή η Δήλωση Απορρήτου.  Οποιεσδήποτε αλλαγές θα ισχύσουν όταν δημοσιεύσουμε την αναθεωρημένη Δήλωση Απορρήτου στις Υπηρεσίες.  Η χρήση των Υπηρεσιών από μέρους σας μετά τις αλλαγές σημαίνει ότι αποδέχεστε την αναθεωρημένη Δήλωση Απορρήτου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα Δήλωση Απορρήτου, επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα αίτησης απορρήτου, ή στη διεύθυνση:

Κεντρικά Γραφεία:

Υδρας 2 & Λεωφόρος Κηφισίας 280
15232 Χαλάνδρι
Τηλέφωνα: +302106800741 ή +302106889700

Επειδή οι επικοινωνίες δεν είναι πάντα ασφαλείς, μην συμπεριλάβετε την πιστωτική σας κάρτα ή άλλες ευαίσθητες πληροφορίες στις επικοινωνίες σας.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΧ

Μπορείτε επίσης:

 • Να επικοινωνήστε με τον Γερμανό υπεύθυνο προστασίας δεδομένων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • Υποβάλετε καταγγελία στην αρχή προστασίας δεδομένων της χώρας ή της περιοχής σας ή όπου έχει συμβεί παραβίαση της ισχύουσας νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων.  Κατάλογος των αρχών προστασίας δεδομένων διατίθεται στη διεύθυνση https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en.