Σχετικά με την DowDuPont™

Κορυφαίες καινοτομίες στον τομέα της γεωργίας, της επιστήμης των υλικών και των ειδικών προϊόντων

Η συγχώνευση

H DowDuPont συγκεντρώνει τα συμπληρωματικά χαρτοφυλάκια της Dow και DuPont, δύο καινοτόμες, με βάση την επιστήμη εταιρείες που κατέχουν ηγετικές θέσεις στη γεωργία, στην επιστήμη των υλικών και στη βιομηχανία ειδικών προϊόντων. 

Sunlight behind hand holding plant

Προβλεπόμενοι διαχωρισμοί

Κάθε προβλεπόμενος διαχωρισμός τροφοδοτείται από τον ισχυρό συνδυασμό των εξαιρετικά συμπληρωματικών χαρτοφυλακίων, πόρων και δυνατοτήτων από τις εταιρείες Dow και DuPont. Θα είναι σε καλύτερη θέση από ό, τι οι προκάτοχοί τους για να συνεχίσουν να οδηγούν την καινοτομία για την παροχή υψηλού επιπέδου λύσεων για τους πελάτες, καθώς και την καλύτερη εξυπηρέτηση των κοινοτήτων σε όλο τον κόσμο.

Μελλοντικές ευκαιρίες

Η συλλογική μας κληρονομιά είναι εντυπωσιακή, αλλά οι ουσιαστικές δυνατότητες της DowDuPont πηγάζουν από το σχέδιό της να δημιουργήσει τρεις ανεξάρτητες εταιρείες που πρόκειται να υλοποιήσουν ευκαιρίες και να κάνουν ακόμα πιο σημαντικές συνεισφορές

Men analyze plants with tablet

Γεωργία, Επιστήμη των υλικών και Ειδικά Προϊόντα

Μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων διαχωρισμών, οι μελλοντικές επιχειρήσεις θα παραμείνουν βαθιά προσηλωμένες στην αγορά με γνώμονα την έρευνα και την ανάπτυξη, που υποστηρίζεται από δυνατότητες μηχανικής παγκόσμιας κλάσης, διαμορφωμένες για την παροχή διαφοροποιημένων προϊόντων και λύσεων.

Aerial shot of river

Δέσμευση για την προάσπιση της βιωσιμότητας

Κάθε νέα εταιρεία θα δεσμευτεί να προασπίζεται τη βιωσιμότητα, να χρησιμοποιεί την επιστήμη και την καινοτομία για να αντιμετωπίζει τις παγκόσμιες προκλήσεις, καθώς επίσης να εφαρμόζει τις καλύτερες προδιαγραφές για την ασφάλεια

Visit DowDuPont

Συνδυάζοντας τα συμπληρωματικά, καινοτόμα χαρτοφυλάκια και τις σειρές προϊόντων της Dow και της DuPont